Introduction

Betboo’in gizlilik beyanına hoş geldiniz.

Betboo sizin gizliliğinize saygı gösterir ve kişisel verilerinizin korunmasına büyük önem verir. Bu gizlilik beyanının amacı, web sitemizi ziyaret ettiğinizde (nereden ziyaret ettiğinize bağlı olmaksızın) kişisel verilerinizi nasıl muhafaza ettiğimiz konusunda sizi bilgilendirmek, gizlilik haklarınız ve yasaların sizi nasıl koruduğu hakkında bilgilenmenizi sağlamaktır.

Bu gizlilik beyanındaki bazı terimlerin anlamını öğrenmek için lütfen Sözlük kısmını kullanın.

1. Önemli bilgiler ve hakkımızda

Bu gizlilik beyanının amacı

Bu gizlilik beyanı, bu web sitesine kayıt yaptırırken, bültenimize kaydolurken, bir ürün veya hizmet satın alırken veya bir yarışmaya katılırken sağladığınız veriler dahil, Betboo’in bu web sitesini kullanmanız yoluyla kişisel bilgilerinizi nasıl toplayıp işlediği konusunda sizi bilgilendirmektir.

Bu web sitesi çocuklar için amaçlanmamış olup, bilerek çocuklarla ilgili veri toplamıyoruz.

Verilerinizi nasıl ve neden kullandığımız konusunda eksiksiz bilgi sahibi olmanız için, bu gizlilik bildirimini ve belirli durumlarda hakkınızda kişisel veri toplarken veya bunları işlerken size sağlayacağımız başka gizlilik bildirimleri veya uygun işleme bildirimlerini okumanız önemlidir. Bu gizlilik politikası, diğer beyanları tamamlayıcı olup, bunları geçersiz kılmaz.

Denetçi

[Yasal haklarınızı] kullanma istekleriniz de dahil, bu gizlilik bildirimiyle ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen aşağıda belirtilen bilgileri kullanarak iletişime geçin.

İletişim bilgileri

Tüm bilgilerimiz:

E-posta adresi: destek@betbooturkiye.com

Bilgi ve Veri Koruma Yetkilisi (IDPC) Ofisine veya Malta’daki denetçi kuruma (https://idpc.org.mt) veri koruma sorunlarıyla ilgili olarak her an şikayette bulunabilirsiniz. Ancak, sorunlarınızı IDPC’ye başvurmanızdan önce çözme fırsatı bulmayı tercih ederiz.

Bu gizlilik beyanındaki değişiklikler ve bizi değişiklikler hakkında bilgilendirme göreviniz

Bu sürüm en son 24 Mayıs 2018 tarihinde güncellenmiş olup, geçmiş sürümleri bize ulaşarak temin edebilirsiniz.

Hakkınızda muhafaza ettiğimiz kişisel verilerin doğru ve güncel olması önemlidir. Bizimle ilişkiniz süresince kişisel verilerinizin değişmesi halinde lütfen bizi bilgilendirin.

Üçüncü taraf bağlantıları

Bu web sitesi üçüncü taraf web sitelerine bağlantılar, eklentiler ve uygulamalar içerebilir. Bu bağlantılara tıklamak veya bu bağlantıları etkinleştirmek, hakkınızdaki verilerin bu üçüncü taraflarca toplanması veya paylaşılmasına neden olabilir. Bu üçüncü taraf web sitelerini biz kontrol etmiyor ve bunların gizlilik beyanlarından sorumlu olmadığımızı belirtiyoruz. Web sitemizi terk ettiğinizde, ziyaret ettiğiniz her web sitesinin gizlilik beyanını okumanızı tavsiye ederiz.

2. Hakkınızda topladığımız veriler

Kişisel verileriniz veya kişisel bilgileriniz, kişi kimliği belirlemeyi mümkün kılan herhangi bir bilgiyi ifade eder. Kimliğin kaldırıldığı verileri (anonim veriler) kapsamaz.

Sizinle ilgili olarak, aşağıdaki gibi bir araya getirdiğimiz farklı türlerde veriler toplayabilir, kullanabilir, depolayabilir ve iletebiliriz:

Ayrıca herhangi bir amaçla istatistiksel veya demografik Birleştirilmiş Veriler toplar, kullanır ve paylaşırız. Birleştirilmiş Veri, kişisel verilerinizden çıkarılmış olabilir, ancak doğrudan veya dolaylı olarak kimliğinizi açık etmediği için yasalara göre kişisel veri olarak kabul edilmez. Örneğin, belirli bir web sitesi özelliğine erişen kullanıcı yüzdesini hesaplamak için Kullanım Verilerinizi birleştirebiliriz. Ancak, Birleştirilmiş Verileri kişisel verilerinizle doğrudan kimliğiniz belirlenecek şekilde toplayıp birleştirirsek, bu birleştirilmiş veriyi kişisel veri olarak değerlendirir ve bu gizlilik bildirimine uygun şekilde kullanırız.

Hakkınızda herhangi bir Özel Kategoride Kişisel Veri toplamayız (bu veriler ırk ve etnik köken, din veya felsefi inanç, cinsel yaşam, cinsel yönelim, siyasal görüşler, sendika üyeliği, sağlığınız ve genetik ve biyometrik verileri kapsar). Ayrıca hakkınızda adli hüküm ve ceza gerektirici suçlarla ilgili herhangi bir bilgi toplamayız.

Kişisel veri sağlamamazsanız

Yasalar veya sizinle aramızdaki bir sözleşme uyarınca kişisel veri toplamamız gerektiği durumlarda istendiği zaman bu verileri sağlamamanız halinde, sizinle düzenlemiş olduğumuz ya da düzenlemeye çalıştığımız sözleşme gereklerini (örneğin, size ürün ya da hizmet sağlamak) yerine getiremeyebiliriz. Bu durumda, bizde bulunan bir ürün veya hizmetinizi iptal etmek zorunda kalabilir, ancak böyle bir durumunda sizi zamanında bilgilendiririz.

3. Kişisel verileriniz nasıl toplanır?

Sizden ve hakkınızda veri toplamak için aşağıdakiler de dahil, farklı yöntemler kullanırız:

  • ürünlerimize veya hizmetlerimize başvurmak;
  • web sitemizde bir hesap oluşturmak;
  • hizmet veya yayınlarımıza abone olmak;
  • pazarlama materyalleri gönderilmesini talep etmek;
  • herhangi bir yarışma, promosyon veya ankete katılmak; veya
  • bize geribildirimde bulunmak.
  • Otomatikleştirilmiş teknolojiler veya etkileşimler. Web sitemizle etkileşimde bulunduğunuzda, otomatik olarak donanımlarınız, tarama eylem ve kalıplarınız hakkında Teknik Veri toplayabiliriz. Bu kişisel verileri çerezler, sunucularda oturum açma kayıtları ve diğer benzer teknolojiler kullanarak toplarız. Çerezlerimizi kullanan başka web sitelerini ziyaret etmeniz halinde de hakkınızda Teknik Veri derleyebiliriz.
  • Üçüncü taraflar veya halka açık kaynaklar. Aşağıda belirtildiği gibi, çeşitli üçüncü taraflardan hakkınızda kişisel veri alabiliriz
  • Aşağıdaki taraflardan Teknik Veriler:
  • (a) analitik hizmet sağlayıcıları
    (b) pazarlama ağları
    (c) arama bilgisi sağlayıcıları

  • Teknik, ödeme ve teslimat hizmetleri sağlayıcılarından İletişim, Finansal ve İşlem Verileri
  • Veri bankaları ve kaynaklarından Kimlik ve İletişim Verileri
  • Halka açık kaynaklardan Kimlik ve İletişim Verileri
  • 4. Kişisel verilerinizi nasıl kullanırız

    Kişisel verilerinizi sadece yasalar izin verdiği zaman kullanırız. En genel haliyle, kişisel verilerinizi aşağıdaki durumlarda kullanacağız:

    Size e-posta ya da metin mesajı yoluyla üçüncü taraf doğrudan pazarlama iletişimi göndermek dışında, kişisel verilerinizi işlemek için onayı genellikle yasal temel olarak almıyoruz. Bizimle iletişime geçerekpazarlama onayınızı her an geri alma hakkına sahipsiniz.

    Kişisel verilerinizi kullanma amaçlarımız

    Kişisel verilerinizi kullanmayı planladığımız bütün yolların bir tanımıyla ve bunun için hangi yasal temellere dayandığımızı aşağıda bir tablo halinde gösteriyoruz. Ayrıca, uygun olduğunda, meşru çıkarlarımızın neler olduğunu da tanımlıyoruz.

    Kişisel verinizi kullandığımız belirli amaca bağlı olarak, verilerinizi birden fazla meşru amaç için işleyebileceğimizi lütfen unutmayın. Aşağıdaki tabloda birden fazla amacın belirtildiği durumlarda kişisel verilerinizi işlemek için dayandığımız belirli yasal temel hakkında bilgiye ihtiyaç duymanız halinde lütfen bizimle iletişime geçin.

    Amaç/Faaliyet

    Veri türü

    Veri işleme için meşru çıkar dahil yasal dayanak

    Sizi yeni bir müşteri olarak kaydetmek için

    (a) Veri türü

    (b) İletişim

    Sizinle aramızdaki bir sözleşmenin yerine getirilmesi

    Aşağıdakiler dahil, siparişinizi işlemek ve teslim etmek için:

    (a) Ödemeleri, ücretleri ve masrafları yönetmek

    (b) Bize gönderilmesi gereken parayı tahsil edip almak

    (a) Veri türü

    (b) İletişim

    (c) Finansal

    (d) İşlem

    (e) Pazarlama ve İletişimler

    (a) Sizinle aramızdaki bir sözleşmenin yerine getirilmesi

    (b) Meşru çıkarlarımız için gerekli (bize olan borcun tahsili için)

    Sizinle ilişkimizi aşağıdakileri de içerecek şekilde yönetmek için:

    (a) Sizi koşullarımız veya gizlilik politikamızda değişiklikler hakkında bilgilendirmek

    (b) Bir inceleme yapmanızı veya ankete katılmanızı istemek

    (a) Veri türü

    (b) İletişim

    (c) Profil

    (d) Pazarlama ve İletişimler

    (a) Sizinle aramızdaki bir sözleşmenin yerine getirilmesi

    (b) Bir yasal yükümlülüğe uyma gereği

    (c) Meşru çıkarlarımız için gerekli olması (kayıtlarımızı güncel tutmak ve müşterilerin ürünlerimizi/hizmetlerimizi nasıl kullandıklarını araştırmak için)

    Çekiliş veya yarışmaya katılımınızı veya bir anket tamamlamanızı sağlamak için

    (a) Veri türü

    (b) İletişim

    (c) Profil

    (d) Kullanım

    (e) Pazarlama ve İletişimler

    (a) Sizinle aramızdaki bir sözleşme gereği

    (b) Meşru çıkarlarımız için gerekli olması (müşterilerin ürünlerimizi/hizmetlerimizi nasıl kullandıklarını araştırmak, bunları geliştirmek ve işimizi büyütmek için)

    İşimizi ve bu web sitesini yönetmek ve korumak (arıza gidermek, veri analizi, test, sistem bakımı, destek, raporlama ve veri barındırma dahil)

    (a) Veri türü

    (b) İletişim

    (c) Teknik

    (a) Meşru çıkarlarımız için gerekli olması (işimizi sürdürmemiz, yönetim ve BT hizmetlerinin sağlanması, ağ güvenliği, dolandırıcılığı önlemek ve şirketin yeniden düzenlenmesi veya grup yeni yapılandırması kapsamında)

    (b) Bir yasal yükümlülüğe uyma gereği

    Size ilgili web sitesi içeriği ve reklamların iletilmesi ve ilettiğimiz reklamların etkililiğini ölçüp anlamak

    (a) Veri türü

    (b) İletişim

    (c) Profil

    (d) Kullanım

    (e) Pazarlama ve İletişimler

    (f) Teknik

    Meşru çıkarlarımız için gerekli olması (müşterilerin ürünlerimizi/hizmetlerimizi nasıl kullandıklarını araştırmak, bunları geliştirmek, işimizi büyütmek ve pazarlama stratejimizi bildirmek için)

    Web sitemizi, ürünlerimizi/hizmetlerimizi, pazarlama faaliyetlerimizi, müşteri ilişkilerimizi ve deneyimlerimizi geliştirmek amacıyla veri analizi kullanmak

    (a) Teknik

    (b) Kullanım

    Meşru çıkarlarımız için gerekli olması (ürünlerimiz ve hizmetlerimiz için müşteri türlerini tanımlamak, web sitemizi güncellenmiş ve ilgili halde tutmak, işimizi geliştirmek için ve pazarlama stratejimizi bildirmek için)

    İlginizi çekebilecek ürün ve hizmetler hakkında öneri ve tavsiyelerde bulunmak

    (a) Veri türü

    (b) İletişim

    (c) Teknik

    (d) Kullanım

    (e) Profil

    Meşru çıkarlarımız için gerekli olması (ürünlerimizi/hizmetlerimizi geliştirmek ve işimizi büyütmek için)

    Pazarlama

    Özellikle pazarlama ve reklam bağlamında belirli kişisel veri kullanımları konusunda size seçenekler sunmaya çalışırız. Aşağıdaki kişisel veri kontrol mekanizmalarını oluşturduk:

    Bizden tanıtıcı öneriler

    Ne isteyebileceğiniz ya da neye ihtiyacınız olduğuyla ilgili bir öngörü oluşturmak için Kimlik, İletişim, Kullanım ve Profil Verilerinizi kullanabiliriz. Hangi ürünlerin, hizmet ve tekliflerin ilginizi çekebileceğine böyle karar veririz (bu işleme pazarlama diyoruz).

    Bizden bilgi talebinde bulunmuş veya [ürün veya hizmet] satın almış [veya hesabınızı kaydettirdiğinizde bilgilerinizi iletmiş olmanız halinde] ve hiçbirinde bu mesajları alma onayınızı iptal etmemiş olmanız durumunda bizden pazarlama mesajları alırsınız.

    Üçüncü taraf pazarlaması

    Kişisel verilerinizi Geokul dışındaki herhangi bir şirketle paylaşmadan önce açık onayınızı alacağız.

    Onay iptali

    Web sayfasında oturum açarak ve pazarlama tercihlerinizi düzenlemek için ilgili kutucukları işaretleyerek ya da işaretlerini kaldırarak veya bizimle iletişime geçerek bizim ya da üçüncü tarafların size pazarlama mesajları göndermeyi durdurmasını her an talep edebilirsiniz. Bu pazarlama mesajlarını almaktan vazgeçmeniz, bir ürün/hizmet alımı, ürün/hizmet deneyimi veya başka işlemler sonucu bize sağlanmış kişisel veriler için geçerli olmaz.

    Çerezler

    Tarayıcınızı, tüm veya bazı tarayıcı çerezlerini reddedecek veya web sitelerinin çerez kurması veya çerezlere erişmesi durumunda sizi uyaracak şekilde ayarlayabilirsiniz. Çerezleri devre dışı bırakmanız veya reddetmeniz halinde, bu web sitesinin bazı kısımlarının erişime kapanacağını ya da düzgün çalışmayacağını lütfen aklınızda unutmayın.

    Çerezler, kullanıcının bilgisayarında depolanan ve doğrudan kullanıcı bilgileriyle ilişkili olan verilerdir. Verilen çerezlerin kullanımı, kullanıcı tarafından web sitemize sağlanmış olan kişisel verilerin kullanımıyla kesinlikle ilişkili değildir. Hem tek seferlik “çerezler”, hem de çok seferlik “çerezler” kullanırız. Tek seferlik çerezde kullanıcı,tarayıcıyı bir defa kapatır. Tekrarlı “çengeller” kullanıcının sabit diskinde daha uzun bir süre için kaydedilen küçük bir metin belgesidir. İnternet tarayıcınızın Yardım menüsünde, seçenekler, bölümünde bulacağınız talimatları uygulayarak çok seferlik çerezleri silebilirsiniz.

    Amaç değişikliği

    Başka bir amaç için kullanmamız gerektiğini ve bu amacın başlangıçtaki amaca uygun olduğunu makul olarak düşündüğümüz durumlar dışında, kişisel verilerinizi sadece toplama sırasındaki amaç için kullanırız. Yeni amaca yönelik işlemenin başlangıçtaki amaçla nasıl uyuştuğu hakkında açıklama istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.

    Kişisel verilerinizi ilgisiz bir amaç için kullanmamız gerektiği durumda sizi bilgilendirecek ve buna izin veren yasal temeli açıklayacağız.

    Yasaca gerekli veya caiz olması halinde kişisel verilerinizi bilginiz ya da onayınız olmada, yukarıdaki kurallara uygun olarak kullanabileceğimizi lütfen not edin.

    5. Kişisel verilerinizin ifşası

    Kişisel verilerinizi yukarıda 4. paragraf kapsamında sözü edilen tabloda belirtilmiş amaçlar doğrultusunda aşağıda belirtilen taraflarla paylaşmak zorunda kalabiliriz.

    Tüm üçüncü tarafların kişisel verilerinizin güvenliğine saygı göstermesini ve yasalara uygun şekilde işlemesini talep ediyoruz. Üçüncü taraf hizmet sağlayıcılarımızın kişisel verilerinizi kendi amaçları için kullanmasına izin vermiyor ve kişisel verilerinizi sadece talimatlarımıza uygun şekilde, belirtilen amaçlar için işlemesini müsaade ediyoruz.

    6. Uluslararası aktarımlar

    Verilerinizi Avrupa Ekonomik Alanı (AEA) aktarılmasını gerektirecek şekilde işleyebiliriz.

    İşbirliği yaptığımız bazı harici üçüncü taraflar, Avrupa Ekonomik Alanı (AEA) dışında bulunduğundan, verilerinizi işlemesi, verilerin AEA dışına aktarılmasını gerektirir.

    Kişisel verilerinizi AEA dışına aktardığımızda, aşağıdaki koruma önlemlerinden en az birinin uygulanmasını sağlayarak, benzer düzeyde bir koruma uygulanmasını sağlıyoruz

    Kişisel verilerinizin AEA dışına aktarımı sırasında kullandığımız özel yöntemler hakkında daha fazla bilgi istiyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin.

    7. Veri güvenliği

    Kişisel verilerinizin kaza sonucu kaybolması, kullanılması veya yetkisiz erişime, değiştirilmeye veya ifşa edilmeye tabi olmasını önlemek için uygun güvenlik önlemleri oluşturduk. Buna ek olarak, kişisel verilerinize iletişimi işleri nedeniyle bilmesi gereken çalışanlarla, acentelerle, yüklenicilerle ve diğer üçüncü taraflara sınırlandırıyoruz. Bu kişiler kişisel verilerinizi sadece talimatlarımız uyarınca işleyecekleri gibi, gizlilik yükümlülüğü altındadır.

    Herhangi bir kuşkulu kişisel veri ihlali durumunda gerekeni yapacak yöntemler oluşturduğumuz gibi, yasal olarak yükümlü olmamız halinde sizi ve ilgili tüm düzenleyici kurumları veri ihlali konusunda bilgilendiririz.

    8. Verilerin muhafazası

    Kişisel verilerimi ne süreyle muhafaza edersiniz?

    Her türlü yasa, muhasebe ve raporlama gerekleri dahil, kişisel verilerinizi ancak toplama amaçlarımız için gerekli olduğu sürece muhafaza ederiz.

    Kişisel verilerin muhafazasıyla ilgili uygun süreyi belirlemek için, kişisel verilerin miktarını, doğasını ve hassaslığını, kişisel verilerinizin yetkisiz kullanımı veya ifşası durumundaki potansiyel riski, kişisel verinizi işleme amaçlarımızı ve bu amaçlara başka yollarla ulaşıp ulaşamayacağımızı ve geçerli yasal gereklilikleri göz önüne alırız.

    Kişisel verilerinizin farklı yönlerinin muhafaza süresiyle ilgili bilgiler bizimle iletişime geçerek talep edebileceğiniz muhafaza politikamızda mevcuttur.

    Bazı durumlarda, verilerinizi silmemizi isteyebilirsiniz: daha fazla bilgi için aşağıdaki [Silme talebi] bölümüne göz atın.

    Bazı durumlarda, araştırma veya istatistiksel amaçlarla kişisel verilerinizi (sizinle ilişkilendirilememeleri için) anonimleştirebilir ve bu bilgileri size herhangi bir ek bildirimde bulunmaksızın süresiz olarak kullanmaya devam edebiliriz.

    9. Yasal haklarınız

    Belirli durumlarda, veri koruma yasaları kapsamında kişisel verilerinizle ilgili olarak şu haklara sahip olursunuz:

    Daha fazla bilgi için “YASAL HAKLARINIZ” Sözlüğüne göz atın, yukarıdaki herhangi bir hakkınızın uygulaması içinbizimle iletişime geçin.

    Genelde herhangi bir ücret gerekmez

    Kişisel verilerinize erişmek (veya herhangi bir başka hakkınızdan faydalanmak) için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmez. Ancak talebinizin temelsiz, tekrarlı veya aşırı olması durumunda makul bir ücret talep edebiliriz. Alternatif olarak, bu durumlarda talebinizi yerine getirmeyi reddedebiliriz.

    Sizden nelere ihtiyaç duyabiliriz

    Sizden kimliğinizi ve kişisel verilerinize erişim (veya herhangi bir başka hakkınızdan faydalanma) hakkınızı doğrulamamıza yardımcı olacak belirli bilgiler isteyebiliriz. Bunun amacı, kişisel verilerinizin bu verilere erişim hakkı olmayan herhangi bir kişiye açıklanmamasını sağlamaktır. Ayrıca yanıtımızı hızlandırma talebinizle ilgili ek bilgi istemek için sizinle iletişime geçebiliriz.

    Yanıt zaman sınırı

    Tüm meşru talepleri bir ay içinde yanıtlamaya çalışırız. Talebinizin özellikle karmaşık olması ya da birden fazla talepte bulunmanız durumunda, bir aydan daha uzun bir süre gerekli olabilir. Bu durumda, sizi bilgilendirir ve gelişmeleri bildirmeye devam ederiz.

    10. Sözlük

    MEŞRU DAYANAK

    Meşru Çıkarlar, işimizi size en iyi hizmeti/ürünü ve en iyi ve en güvenli deneyimi sunmamıza imkan verecek şekilde yürütüp yönetmede şirketimizin çıkarlarını ifade eder. Kişisel verilerinizi meşru çıkarlarımız için işlemeden önce bunun siz ve haklarınız üzerindeki (olumlu ve olumsuz) muhtemel etkileri değerlendirir ve dengeleriz. Size gelecek etkinin çıkarlarımıza baskın geldiği durumlarda (onayınızı aldığımız ya da yasanın gerektirdiği ya da izin verdiği durumlar hariç) kişisel verilerinizi faaliyetlerimiz için kullanmayız. Belirli faaliyetler kapsamında meşru çıkarlarımızı sizde oluşacak muhtemel etki karşısında nasıl değerlendirdiğimiz konusunda daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçin.

    Sözleşmenin Yerine Getirilmesi, tarafı olduğunuz bir sözleşmenin yerine getirilmesi ya da böyle bir sözleşme akdetmeden önce talebiniz uyarınca bazı adımlar atılması için gerektiğinde, verilerinizi işlemeyi ifade eder. Yasa veya düzenlemeden kaynaklanan bir yükümlülüğün yerine getirilmesi, tabi olduğumuz yasa veya düzenlemeden kaynaklanan yükümlülüğü yerine getirmek için gerektiğinde kişisel verilerinizi işlemeyi ifade eder.

    ÜÇÜNCÜ TARAFLAR

    Dahili Üçüncü Taraflar

    Geo Gaming Grubu içinde [veri işleyici olarak iş yapan] bulunan ve Birleşik Krallık’ta yerleşik, BT ve sistem yönetimi hizmetleri sağlayan ve liderlik raporlaması görevini üstlenen diğer şirketler.

    Harici Üçüncü Taraflar

    YASAL HAKLARINIZ

    Şu haklara sahipsiniz:

    Kişisel verilerinize erişim isteme (yaygın olarak bilinen adıyla “veri konusu erişim isteği”). Bu hak size sizinle ilgili olarak muhafaza ettiğimiz kişisel verilerin bir kopyasını alma ve meşru olarak işleyip işlemediğimizi denetleme imkanı verir.

    Muhafazamız altındaki kişisel verilerin düzeltilmesini talep etme. Bu hak size sizinle ilgili olarak muhafaza ettiğimiz eksik ya da yanlış verileri düzeltme imkanı verir; ancak bize sağladığınız yeni verilerin doğruluğunu kontrol edip doğrulamamız gerekebilir.

    Kişisel verilerin silinmesini talep etme. Bu hak size işlemeyi sürdürmek için bir neden olmadığı durumlarda kişisel verilerin silinmesini ya da kaldırılmasını talep etme imkanı verir. İşlemeye itiraz hakkınızı başarıyla kullandığınız (bkz. aşağıda), bilgilerinizi gayrı meşru yollarla işlediğimiz ya da yerel yasanın kişisel verilerinizi silmemizi gerektirdiği durumlarda kişisel verilerinizi silmemizi veya kaldırmamızı talep etme hakkına da sahipsiniz. Ancak gerektiğinde talebiniz sırasında size bildirilecek belirli yasal nedenlerle silme talebinizi her zaman yerine getiremeyebileceğimizi not etmenizi rica ederiz.

    Meşru bir çıkara (ya da bir üçüncü tarafın meşru çıkarına) dayandığımız ve özel durumunuz nedeniyle verilerinizin işlenmesinin temel hak ve özgürlüklerinizi etkileyeceği kanısının işlemeye itiraz etmenizi gerektirdiği bir durumda kişisel verilerinizin işlenmesine itiraz. Kişisel verilerinizi doğrudan pazarlama amaçlarıyla işlediğimiz durumda da itiraz hakkına sahipsiniz. Bazı durumlarda, bilgilerinizi işlemek için hak ve özgürlüklerinizin önüne geçen meşru nedenlerimiz olduğunu kanıtlayabiliriz.

    Kişisel verilerinizin işlenmesinin sınırlanmasını talep etmek. Bu hak, aşağıdaki senaryolarda kişisel verilerinizin işlenmesini askıya almamızı talep etmenize imkan verir: (a) veri doğruluğunu belirlememizi istemeniz; (b) verileri kullanımımızın meşru olmaması, ancak bu verileri silmemizi talep etmemeniz; (c) artık ihtiyacımız olmamasına rağmen yasal yasal hak belirlemek, kullanmak ya da savunmak için verilerinizi muhafaza etmemize gerek duymanız; veya (d) veri kullanımımıza itiraz etmiş olmanıza rağmen, kullanmak için ağır basan meşru haklı sebeplerimizin olup olmadığını doğrulamamız gerekmesi.

    Kişisel verilerinizin size veya bir üçüncü tarafa aktarılmasını talep etmek. Kişisel verilerinizi yapılandırılmış, yaygın kullanılır ve makinece okunabilir bir formatta size veya seçtiğiniz bir üçüncü tarafa sağlarız. Bu durumun sadece kullanmamızı başlangıçta onayladığınız otomatikleştirilmiş veya sizinle bir sözleşme akdetmek için kullandığımız bilgilere uygulandığını lütfen unutmayın.

    Kişisel verilerinizi işlemek için onaya dayandığımız durumlarda onayı her an geri alma. Ancak bu hak, onayınızı geri almanızdan önceki herhangi bir işlemenin meşruluğunu etkilemez. Onayınızı geri almanız durumunda, size bazı ürünleri veya hizmetleri sağlamayabiliriz. Bu durumun söz konusu olup olmayacağını, onayınızı geri aldığınız sırada size bildireceğiz.



    PRIVACY POLICY

    Welcome to the Betboo’s privacy notice.

    Betboo respects your privacy and is committed to protecting your personal data. This privacy notice will inform you as to how we look after your personal data when you visit our website (regardless of where you visit it from) and tell you about your privacy rights and how the law protects you.

    Please use the Glossary to understand the meaning of some of the terms used in this privacy notice.

    1- Important information and who we are

    Purpose of this privacy notice

    This privacy notice aims to give you information on how Betboo collects and processes your personal data through your use of this website, including any data you may provide through this website when you register, sign up to our newsletter, purchase a product or service. or take part in a competition.

    This website is not intended for children and we do not knowingly collect data relating to children.

    It is important that you read this privacy notice together with any other privacy notice or fair processing notice we may provide on specific occasions when we are collecting or processing personal data about you so that you are fully aware of how and why we are using your data. This privacy notice supplements the other notices and is not intended to override them.

    Controller

    If you have any questions about this privacy notice, including any requests to exercise [your legal rights], please contact using the details set out below.

    Contact details

    Our full details are:

    Email address: destek@Betboo.com

    You have the right to make a complaint at any time to the Office of the Information and Data Protection Commissioner (IDPC), Malta’s supervisory authority for data protection issues (https://idpc.org.mt). We would, however, appreciate the chance to deal with your concerns before you approach the IDPC so please contact us in the first instance.

    Changes to the privacy notice and your duty to inform us of changes

    This version was last updated on 24th May 2018 and historic versions can be obtained by contacting us.

    It is important that the personal data we hold about you is accurate and current. Please keep us informed if your personal data changes during your relationship with us.

    Third-party links

    This website may include links to third-party websites, plug-ins and applications. Clicking on those links or enabling those connections may allow third parties to collect or share data about you. We do not control these third-party websites and are not responsible for their privacy statements. When you leave our website, we encourage you to read the privacy notice of every website you visit.

    2- The data we collect about you

    Personal data, or personal information, means any information about an individual from which that person can be identified. It does not include data where the identity has been removed (anonymous data).

    We may collect, use, store and transfer different kinds of personal data about you which we have grouped together follows:

    We also collect, use and share Aggregated Data such as statistical or demographic data for any purpose. Aggregated Data may be derived from your personal data but is not considered personal data in law as this data does not directly or indirectly reveal your identity. For example, we may aggregate your Usage Data to calculate the percentage of users accessing a specific website feature. However, if we combine or connect Aggregated Data with your personal data so that it can directly or indirectly identify you, we treat the combined data as personal data which will be used in accordance with this privacy notice.

    We do not collect any Special Categories of Personal Data about you (this includes details about your race or ethnicity, religious or philosophical beliefs, sex life, sexual orientation, political opinions, trade union membership, information about your health and genetic and biometric data). Nor do we collect any information about criminal convictions and offences.

    If you fail to provide personal data

    Where we need to collect personal data by law, or under the terms of a contract we have with you and you fail to provide that data when requested, we may not be able to perform the contract we have or are trying to enter into with you (for example, to provide you with goods or services). In this case, we may have to cancel a product or service you have with us but we will notify you if this is the case at the time.

    How is your personal data collected?

    We use different methods to collect data from and about you including through:

    How we use your personal data

    We will only use your personal data when the law allows us to. Most commonly, we will use your personal data in the following circumstances:

    Generally we do not rely on consent as a legal basis for processing your personal data other than in relation to sending third party direct marketing communications to you via email or text message. You have the right to withdraw consent to marketing at any time by contacting us.

    Purposes for which we will use your personal data

    We have set out below, in a table format, a description of all the ways we plan to use your personal data, and which of the legal bases we rely on to do so. We have also identified what our legitimate interests are where appropriate.

    Note that we may process your personal data for more than one lawful ground depending on the specific purpose for which we are using your data. Please contact us if you need details about the specific legal ground we are relying on to process your personal data where more than one ground has been set out in the table below.

    Purpose/Activity

    Type of data

    Lawful basis for processing including basis of legitimate interest

    To register you as a new customer

    (a) Identity

    (b) Contact

    Performance of a contract with you

    To process and deliver your order including:

    (a) Manage payments, fees and charges

    (b) Collect and recover money owed to us

    (a) Identity

    (b) Contact

    (c) Financial

    (d) Transaction

    (e) Marketing and Communications

    (a) Performance of a contract with you

    (b) Necessary for our legitimate interests (to recover debts due to us)

    To manage our relationship with you which will include:

    (a) Notifying you about changes to our terms or privacy policy

    (b) Asking you to leave a review or take a survey

    (a) Identity

    (b) Contact

    (c) Profile

    (d) Marketing and Communications

    (a) Performance of a contract with you

    (b) Necessary to comply with a legal obligation

    (c) Necessary for our legitimate interests (to keep our records updated and to study how customers use our products/services)

    To enable you to partake in a prize draw, competition or complete a survey

    (a) Identity

    (b) Contact

    (c) Profile

    (d) Usage

    (e) Marketing and Communications

    (a) Performance of a contract with you

    (b) Necessary for our legitimate interests (to study how customers use our products/services, to develop them and grow our business)

    To administer and protect our business and this website (including troubleshooting, data analysis, testing, system maintenance, support, reporting and hosting of data) 

    (a) Identity

    (b) Contact

    (c) Technical

    (a) Necessary for our legitimate interests (for running our business, provision of administration and IT services, network security, to prevent fraud and in the context of a business reorganisation or group restructuring exercise)

    (b) Necessary to comply with a legal obligation

    To deliver relevant website content and advertisements to you and measure or understand the effectiveness of the advertising we serve to you

    (a) Identity

    (b) Contact

    (c) Profile

    (d) Usage

    (e) Marketing and Communications

    (f) Technical

    Necessary for our legitimate interests (to study how customers use our products/services, to develop them, to grow our business and to inform our marketing strategy)

    To use data analytics to improve our website, products/services, marketing, customer relationships and experiences

    (a) Technical

    (b) Usage

    Necessary for our legitimate interests (to define types of customers for our products and services, to keep our website updated and relevant, to develop our business and to inform our marketing strategy)

    To make suggestions and recommendations to you about goods or services that may be of interest to you

    (a) Identity

    (b) Contact

    (c) Technical

    (d) Usage

    (e) Profile

    Necessary for our legitimate interests (to develop our products/services and grow our business)

    Marketing

    We strive to provide you with choices regarding certain personal data uses, particularly around marketing and advertising. We have established the following personal data control mechanisms:

    Promotional offers from us

    We may use your Identity, Contact, Technical, Usage and Profile Data to form a view on what we think you may want or need, or what may be of interest to you. This is how we decide which products, services and offers may be relevant for you (we call this marketing).

    You will receive marketing communications from us if you have requested information from us or purchased [goods or services] from us [or if you provided us with your details when you registered your account] and, in each case, you have not opted out of receiving that marketing.

    Third-party marketing

    We will get your express opt-in consent before we share your personal data with any company outside the Geokul.

    Opting out

    You can ask us or third parties to stop sending you marketing messages at any time by logging into the website and checking or unchecking relevant boxes to adjust your marketing preferences or by following the opt-out links on any marketing message sent to you or by contacting us at any time.

    Where you opt out of receiving these marketing messages, this will not apply to personal data provided to us as a result of a product/service purchase, product/service experience or other transactions.

    Cookies

    You can set your browser to refuse all or some browser cookies, or to alert you when websites set or access cookies. If you disable or refuse cookies, please note that some parts of this website may become inaccessible or not function properly.

    Cookies are data stored on the user's computer and directly related to user information. The use of given cookies is in no way related to the personal information entrusted by the user on our site. We use both one-time "cookies" and multiple ones. Once, the user closes the browser once. Repeated "hooks" is a small text document that is stored on the user's hard drive for an extended period of time. Multiple cookies can be deleted by following the instructions outlined in the Help menu, which you can find in the options of the Internet browser.

    Change of purpose

    We will only use your personal data for the purposes for which we collected it, unless we reasonably consider that we need to use it for another reason and that reason is compatible with the original purpose. If you wish to get an explanation as to how the processing for the new purpose is compatible with the original purpose, please contact us.

    If we need to use your personal data for an unrelated purpose, we will notify you and we will explain the legal basis which allows us to do so.

    Please note that we may process your personal data without your knowledge or consent, in compliance with the above rules, where this is required or permitted by law.

    5- Disclosures of your personal data

    We may have to share your personal data with the parties set out below for the purposes set out in the table in paragraph 4 above.

    We require all third parties to respect the security of your personal data and to treat it in accordance with the law. We do not allow our third-party service providers to use your personal data for their own purposes and only permit them to process your personal data for specified purposes and in accordance with our instructions.

    6- International transfers

    We may process your data in a way that involves transferring your data outside the European Economic Area (EEA).

    Some of our external third parties are based outside the European Economic Area (EEA) so their processing of your personal data will involve a transfer of data outside the EEA.

    Whenever we transfer your personal data out of the EEA, we ensure a similar degree of protection is afforded to it by ensuring at least one of the following safeguards is:

    Please contact us if you want further information on the specific mechanism used by us when transferring your personal data out of the EEA.

    7- Data security

    We have put in place appropriate security measures to prevent your personal data from being accidentally lost, used or accessed in an unauthorised way, altered or disclosed. In addition, we limit access to your personal data to those employees, agents, contractors and other third parties who have a business need to know. They will only process your personal data on our instructions and they are subject to a duty of confidentiality.

    We have put in place procedures to deal with any suspected personal data breach and will notify you and any applicable regulator of a breach where we are legally required to do so.

    8- Data retention

    How long will you use my personal data for?

    We will only retain your personal data for as long as necessary to fulfil the purposes we collected it for, including for the purposes of satisfying any legal, accounting, or reporting requirements.

    To determine the appropriate retention period for personal data, we consider the amount, nature, and sensitivity of the personal data, the potential risk of harm from unauthorised use or disclosure of your personal data, the purposes for which we process your personal data and whether we can achieve those purposes through other means, and the applicable legal requirements.

    Details of retention periods for different aspects of your personal data are available in our retention policy which you can request from us by contacting us.

    In some circumstances you can ask us to delete your data: see [Request erasure] below for further information.

    In some circumstances we may anonymise your personal data (so that it can no longer be associated with you) for research or statistical purposes in which case we may use this information indefinitely without further notice to you.

    9- Your legal rights

    Under certain circumstances, you have rights under data protection laws in relation to your personal data:

    For more information, see  the Glossary ‘YOUR LEGAL RIGHTS’ If you wish to exercise any of the rights set out above, please contact us.

    No fee usually required

    You will not have to pay a fee to access your personal data (or to exercise any of the other rights). However, we may charge a reasonable fee if your request is clearly unfounded, repetitive or excessive. Alternatively, we may refuse to comply with your request in these circumstances.

    What we may need from you

    We may need to request specific information from you to help us confirm your identity and ensure your right to access your personal data (or to exercise any of your other rights). This is a security measure to ensure that personal data is not disclosed to any person who has no right to receive it. We may also contact you to ask you for further information in relation to your request to speed up our response.

    Time limit to respond

    We try to respond to all legitimate requests within one month. Occasionally it may take us longer than a month if your request is particularly complex or you have made a number of requests. In this case, we will notify you and keep you updated.

    10- Glossary

    LAWFUL BASIS

    Legitimate Interest means the interest of our business in conducting and managing our business to enable us to give you the best service/product and the best and most secure experience. We make sure we consider and balance any potential impact on you (both positive and negative) and your rights before we process your personal data for our legitimate interests. We do not use your personal data for activities where our interests are overridden by the impact on you (unless we have your consent or are otherwise required or permitted to by law). You can obtain further information about how we assess our legitimate interests against any potential impact on you in respect of specific activities by contacting us

    Performance of Contract means processing your data where it is necessary for the performance of a contract to which you are a party or to take steps at your request before entering into such a contract.

    Comply with a legal or regulatory obligation means processing your personal data where it is necessary for compliance with a legal or regulatory obligation that we are subject to.

    THIRD PARTIES

    Internal Third Parties

    Other companies in the Geo Gaming Group [acting as processors] and who are based in UK and provide IT and system administration services and undertake leadership reporting.

    External Third Parties

    YOUR LEGAL RIGHTS

    You have the right to:

    Request access to your personal data (commonly known as a "data subject access request"). This enables you to receive a copy of the personal data we hold about you and to check that we are lawfully processing it.

    Request correction of the personal data that we hold about you. This enables you to have any incomplete or inaccurate data we hold about you corrected, though we may need to verify the accuracy of the new data you provide to us.

    Request erasure of your personal data. This enables you to ask us to delete or remove personal data where there is no good reason for us continuing to process it. You also have the right to ask us to delete or remove your personal data where you have successfully exercised your right to object to processing (see below), where we may have processed your information unlawfully or where we are required to erase your personal data to comply with local law. Note, however, that we may not always be able to comply with your request of erasure for specific legal reasons which will be notified to you, if applicable, at the time of your request.

    Object to processing of your personal data where we are relying on a legitimate interest (or those of a third party) and there is something about your particular situation which makes you want to object to processing on this ground as you feel it impacts on your fundamental rights and freedoms. You also have the right to object where we are processing your personal data for direct marketing purposes. In some cases, we may demonstrate that we have compelling legitimate grounds to process your information which override your rights and freedoms.

    Request restriction of processing of your personal data. This enables you to ask us to suspend the processing of your personal data in the following scenarios: (a) if you want us to establish the data's accuracy; (b) where our use of the data is unlawful but you do not want us to erase it; (c) where you need us to hold the data even if we no longer require it as you need it to establish, exercise or defend legal claims; or (d) you have objected to our use of your data but we need to verify whether we have overriding legitimate grounds to use it.

    Request the transfer of your personal data to you or to a third party. We will provide to you, or a third party you have chosen, your personal data in a structured, commonly used, machine-readable format. Note that this right only applies to automated information which you initially provided consent for us to use or where we used the information to perform a contract with you.

    Withdraw consent at any time where we are relying on consent to process your personal data. However, this will not affect the lawfulness of any processing carried out before you withdraw your consent. If you withdraw your consent, we may not be able to provide certain products or services to you. We will advise you if this is the case at the time you withdraw your consent.